Élet-Stílus

Beckham figyelmeztette Ronaldót

Az angol középpályás a napokban azt tanácsolta Cristiano Ronaldónak, hogy a nyári átigazolási időszakban maradjon a Manchester Unitednél, és ne fogadja el a Real ajánlatát.

A 21 éves játékost már lassan egy éve próbálják meg a spanyol fővárosba csábítani, de ez idáig konkrét döntés még nem született az ügyben. David Beckham szerint nagy hibát követne el a fiatal portugál klasszis.

“Karrierje során lesz még bőven alkalma a Bernabeu-be igazolni. Jelenleg olyan kirobbanó formában játszik, hogy feltehetően nem is nagyon akarnák elengedni az Old Traffordról.” – nyilatkozta Beckham a Daily Starnak.

“Fantasztikusan játszik, elképesztő jó szezont tudhat idáig maga mögött. Nagyon fiatal még, és a véleményen szerint jelenleg a lehető legjobb klubnál focizik. Ferguson pontosan tudja, hogy miként kell felépíteni egy olyan játékost mint Ronaldo. Én is nagyon sokkal tartozom Fergusonnak, a klubnak, a játékosainak és természetesen a szurkolóknak.”

A United jelenleg három ponttal vezeti az angol bajnokságot, de ott liheg a nyakában a Chelsea, akivel május 9-én a Stamford Bridge-en meccselhet a bajnokságért a Ferguson-alakulat.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik