Élet-Stílus

Újabb argentin a Realban (videó)

Gonzalo Higuaín után egy újabb argentin tehetséget igazolt a Real Madrid: Fernando Gago 2013-ig lesz a fővárosiak játékosa.

A nagy jövő előtt álló 20 középpályás vételáráról csütörtök este egyezett meg a Real Madrid és az argentin Boca Juniors. “Megkaptuk azt a faxot, amely a spanyolok ajánlatát tartalmazza, mi pedig rábólíntottunk a felkínált összegre” – olvasható a dél-amerikai klub honlapján. A hírügynökségek szerint ez az összeg hozzávetőlegesen 20.5 millió euró, a királyi egylet 6.8 milliót most, a fennmaradó összeget pedig két év alatt utalja át a Boca Juniors számlájára.

Gago, aki 2013-ig kötelezte el magát, péntek reggel orvosi vizsgálaton vett részt, és mivel mindent a legnagyobb rendben találtak nála, délután már be is mutatták a Real Madridnál. Higuaín csütörtökön esett át ezen a procedúrán. Visszatérve a legújabb szerzeményre: a tehetséges középpályás az egyik legjobbja volt a tavaly korosztályos világbajnokságot nyerő argentin csapatnak. A legtöbben Fernando Redondóhoz hasonlítják, nem csak a hajviselete, a játéka okán is. Diego Maradona is sokra tartja a Barcelona és a Milan által is csábított fedezetet.


“A posztján a világ egyik legjobbja, soha sem




Újabb argentin a Realban (videó) 1

Klipp Gagóról

Újabb argentin a Realban (videó) 1
Újabb argentin a Realban (videó) 3

szabadna kihagyni a válogatottból” – nyilatkozta a futball-legenda a Real Madrid új szerzeményéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik