Élet-Stílus

Chelsea: újabb nagy bevásárlás előtt

A Chelsea labdarúgócsapata januárban újabb nagy bevásárlást tervez, amelynek első számú célpontja a Valencia csatára, David Villa. A listavezető Manchester sem tétlenkedik, Fergusonék újra megkörnyékezik Owen Hargreavest.

A The Sun című lap értesülése szerint José Mourinho, a londoniak trénere elvesztette türelmét a nyáron 50 millió euróért leigazolt Andrij Sevcsenkóval szemben, ezért szeretné megerősíteni a támadósort. Az ukrán csatár ugyanis eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A Kékek már nyáron is megkörnyékezték a 25 éves spanyol válogatott támadót, akkor 22 millió eurót kínáltak érte, míg a mostani ajánlat már 32,5 millióról szól. Villa – akit már tízszer néztek meg az angol klub képviselői – az előző idényben 25-ször volt eredményes a Primera Divisiónban, s jelenlegi klubja, valószínűleg éppen ezért, egyelőre nem hajlandó lemondani róla. A Valencia jelezte a Chelsea-nek: Villa nem eladó.

A spanyol EFE hírügynökség szerint Juan Soler, a spanyol klub elnöke azt mondta, hogy a hír légből kapott, mert hozzájuk nem érkezett ajánlat a szigetországi egyesülettől. “Természetesen nem akarjuk eladni a játékost, ám tárgyalni lehet. Villa értéke jelenleg 150 millió euró” – nyilatkozta Soler.

MU: újabb ajánlat

A Manchester United labdarúgócsapata a Bayern München korábbi kikosarazása ellenére sem mondott le Owen Hargreaves megszerzéséről. Az angolok nyáron 25 millió eurót kínáltak a 25 éves középpályásért, de a The Times című újság értesülései szerint januárban akár 30 milliót is fizetnének érte. Annak ellenére, hogy jelenleg még nem épült fel teljesen szeptemberi lábtöréséből.

Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök trénere bizakodó az angol válogatott futballista leigazolását illetően, pedig Hargreavest jelenlegi szerződése 2010-ig köti a bajorokhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik