Élet-Stílus

Digitalizálta csomagjait a T-Kábel

A T-Kábel Magyarország Kft. elsőként digitalizálta szinte teljes hagyományos (analóg) kínálatát. Az új csomagok a Digital II és Digital III nevet kapták, s jelenleg Budapesten és környékén közel 400 ezer háztartásban vehetők igénybe.

Az új csomagok eddig nem elérhető csatornákkal is bővültek (Animal Planet, AXN, storytv, Zone Europa), tovább színesítve a már csaknem 80 csatornát magába foglaló digitális televíziós kínálatot.

A digitális jövő első lépéseként 2005 decemberében előbb Budapesten és vonzáskörzetében, majd 2006 közepétől Szeged és Békéscsaba környéki kábeltelevíziós hálózaton vezetett be a T-Kábel digitális kábeltelevíziós szolgáltatást. A folyamatosan bővülő tematikus minicsomag-kínálat lehetőséget nyújt arra, hogy az előfizetők otthonukban élvezhessék a digitális televíziózás élményét a filmek, felfedezés, sport, erotika, zene témakörében.

A hagyományos kínálat digitalizálása egy újabb lépést jelent a társaság digitálisjövő-stratégiájában, melynek középpontjában a minőségében és tartalmában kiemelkedő digitális televíziós szolgáltatás tömeges elterjesztése áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik