Élet-Stílus

Makaay nem megy a Barcához

A spanyol lapok az elmúlt napokban megszellőztették, hogy az öt hónapra lesérült Samuel Eto’o helyére a BL címvédője elcsábítaná Münchenből Roy Makaay-t. A Barca és a holland játékos menedzsere is cáfolt.

Roy Makaay-nak az elmúlt hetekben nem volt állandó helye a bajorok kezdőjében, a bajnokságban eddig mindössze kétszer volt eredményes, ám ennél Felix Magath jóval többet vár a csatártól. A spanyol lapok szerint az Eto’o helyére mindenképpen támadót igazolna a Barca, és Makaay neve is felmerült.

A sajtóhírekre a Barcelona hivatalosan is bejelentette, hogy nem érdeklődnek a holland iránt. „A Barca nem tervez újabb igazolásokat. Tökéletesen elégedettek vagyunk a jelenlegi játékoskerettel” – nyilatkozta Txiki Beguiristain, az egyesület sportigazgatója.

Makaay menedzsere Rob Jansen is cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint ő ajánlotta volna védencét a Barcának. A katalán csapat amúgy is csak a téli átigazolási időszakban szerezhetné meg a hollandot, aki az idei BL-szezonban nem is szerepelhetne a Barca színeiben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik