Élet-Stílus

FTC, Vác: hétfőig bizonytalanság

admin
admin

2006. 07. 22. 21:54

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli licencadó bizottsága szombaton ötórás tanácskozást követően úgy határozott, hogy hétfőn folytatja a Ferencváros és Vác licenckérelmének vizsgálatát, és akkor mindenképpen dönt a két klub rajtengedélyéről.

Serényi Péter, az MLSZ sajtófőnöke az MTI-nek elmondta: hogy a testület minden körülményt alaposan meg akar vizsgálni, többek között az ügyben hozott korábbi határozatokat is tanulmányozza.
Az új másodfokú testület pénteken alakult meg, miután az előző fellebbviteli licencadó bizottságot az MLSZ elnöksége szerdai rendkívüli elnökségén visszahívta és döntéseit hatályon kívül helyezte.

Az előző fellebbviteli testületnek az volt a “bűne”, hogy korábbi jogerős döntését megváltoztatva hétfőn mégis rajtengedélyt adott a Ferencvárosnak és a Vácnak.

Amennyiben az új másodfokú testület hétfőn nem engedi elindulni az élvonalban a Vácot és a Ferencvárost, az első osztályból az előző szezon végén kiesett Vasas és Pápa kerül vissza az NB I-be.

A bajnokság a tervek szerint jövő szombaton kezdődik, a találkozók kezdési időpontja egyelőre nem ismert, mivel még nem született megállapodás a mérkőzések televíziós közvetítéseiről.

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.