Élet-Stílus

Focivébé mobilokon is

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a futballrajongók világszerte letölthetik mobiltelefonjaikra a világbajnokság hivatalos játékát, a 2006 FIFA World Cupot.

A világ minden focirajongója készül már a nyári focivébére, a világ legnagyobb sportjátékfejlesztője, az Electronic Arts sem szeretne kimaradni a sportesemény sodró lendületéből. A most megjelenő mobilos játék szeretne eljutni minden focirajongóhoz, így mind az 5 földrészen elérhető lesz a főbb mobilszolgáltatókon keresztül.

Az EA SPORTS-sorozatának aktuális játéka, a 2006 FIFA World Cup a FIFA-világbajnokság izgalmait biztosítja a mobiltelefon-játékosoknak. A játékosok választhatnak a 32, döntőbe jutott nemzetközi csapatból, hogy győzelemre vezessék kedvencüket, és ezáltal megszerezzék a futballvilág legnagyobb díját – a 2006 FIFA Világkupát.

A játék – amely angol, francia, német, olasz és kínai nyelven érhető majd el – 2006 áprilisában indul Európa-szerte, és ezután lesz hozzáférhető Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ausztráliában is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik