Élet-Stílus

Áttörést hozott az Egy szoknya, egy nadrág a mozikban

Végre áttörte a százezres határt a heti látogatószám a budapesti mozikban, amelyért elsősorban a több mint 30 ezret szakító magyar újrafilm, az Egy Szoknya, egy nadrág premierje a felelős.

Hetes lista

1. Egy szoknya, egy nadrág
2. 40 éves szűz
3. Ünneprontok ünnepe
4. Szívem csücskei
5. Szállitó 2.
6. Cápasrác és Lávalány
7. Hervadó virágok

Forrás: Filmforgalmazók Országos Szövetsége


Áttörést hozott az Egy szoknya, egy nadrág a mozikban 1

Áttörést hozott az Egy szoknya, egy nadrág a mozikban 2

A Hippolyt és a Meseautó után az Egy szoknya, Egy nadrág sem kerülhette el Kabay Barna kezeit. A mozitulajdonosok nagy szerencséjére. Az utóbbi hónapokban ugyanis igencsak megcsappant a mozizási hajlam.A budapesti mozikban most a heti bevétel csaknem egyharmadát 28 millió forintot hozott az első héten, és így akár arra is esély nyílik, hogy teljesíti a producerek 200 ezres tervét.

A listavezető 30 ezres nézőszámnak kevesebb, mint a felét hozta a 40 éves szűz című vígjáték 13 ezres közönségtábora, míg még dobogós Ünneprontók ünnepére mindössze 5716-an ültek be. Az ezt követő Szívem csücskei (5703 néző), a Szállító 2 (4662 néző), Cápasrác és Lávalány (4796 néző), valamint a Hervedó virágok (4726 néző) között már nincs lényeges különbség. A kérdés, hogy a jövő héten belépő Wallace és Gromit gyurmafilm hány gyermeket (és szülőt) tud becsábítani a vászon elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik