Élet-Stílus

Divatos mobilkollekció a Nokiától

Eklektikus stílus, finoman választott anyagok és egy csipetnyi kézművesség, ez a receptje a Nokia ma bemutatott L’amour kollekciójának.

A tervezők a most bemutatott három új mobiltelefon formatervezésében a századelő hangulatát idézték fel. A Nokia 7360, a Nokia 7370, és a Nokia 7380 külső jegyeit az eklektika inspirálta. A L’Amour kollekció tervezése és fejlesztése során a Nokia designer csapata számára a borostyán, a kerámia, a türkiz, a selyem és a lakk jelentette az inspiráció forrását. Az őszi kollekció modelljeinek grafikáit, anyagait, borítását, és színvilágát is ehhez igazították.

Nokia 7380: billentyűk nélkül

A gravírozott tükrös felület, és a szokatlan billentyűzet nélküli forma első ránézésre meghökkentő a felületes szemlélő számára. A bőrborítás és a tükrös kijelző megerősíti azt az érzést, hogy a telefont női kézbe tervezték. A divatos külső eltakarja a technológiát, amely többek között két megapixeles kamerát és hangfelismeréses tárcsázási funkciót is biztosít. A divatos modellből az MP3 lejátszó sem maradt ki.

Nokia 7370: rejtett értékek

A telefon tervezői nagy hangsúlyt fektettek a gravírozott minták és a színvariációk kialakításába, amivel a készülék egzotikus hatását igyekeztek megteremteni. A telefonban az 1,3 megapixeles kamera mellett a technológiai újdonságnak számító háromdimenziós hanghatásokat biztosító rendszer is helyet kapott

Nokia 7360: minta és színkavalkád

A Nokia ezen modellje a sorozat alapszolgáltatásokat kínáló készülékének számít, amelyet szintén felruháztak a kollekció jellegzetes stílusjegyeivel. Az egyéni külsőn túl a készülék rejt egy VGA kamerát és egy sztereó rádiót. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik