Belföld

Soros ellenkampányt indít Magyarországon

A Nyílt Társadalom Alapítvány budapesti szóvivője a HírTV Egyenesen című műsorában elmondta, hogy Soros György ellenkampányt indít Magyarországon az őt ért kormányzati támadások miatt.

Soros: Tragédia a magyar kormány tevékenysége
Az üzletember videóüzenetben válaszolt a magyar kormány felől érkező támadásokra.

Csontos Csaba úgy látja, Soros azért csak most szólalt meg, mert a kormányzat fenyegetése most erősödött fel, Soros pedig így próbál szolidaritást vállalni az alapítványaiban dolgozókkal.

A szóvivő szerint a kormányzati kampány csak az ország problémáiról próbálja elterelni a figyelmet. Hozzátette,

ez egy folyamatnak az első része, amelyben tulajdonképpen tájékoztatni akarjuk a magyar lakosságot arról, hogy mi is az igazság. Nemcsak azzal kapcsolatban, hogy Soros György mit gondol azokról a kérdésekről, amelyeket a kormányzat neki tulajdonított, hanem azokról a kérdésekről is, amelyekben tevékenykedik, amelyekben aktív, tehát, hogy mi mit csinálunk.

Kedden megírtuk, hogy Soros György videoüzenetben válaszolt a magyar kormány felől érkező támadásokra. Ebben elmondta, nagyon aggódik az országért és nagyon sokat gondol Magyarországra. Szeretné, ha a lakosság tudná, hogy mindent megtesz azért, hogy a magyar népet támogassa.

Kiemelt kép: Europress/AFP PHOTO/POOL/OLIVIER HOSLET

Ajánlott videó

Olvasói sztorik