Belföld

Itt az első partifotó Mészáros Lőrinc lányáról és a vőlegényéről

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás futballcsapatának szezonzáró bankettjén lépett ki a nyilvánosság elé Homlok Zsolt és párja, az elmúlt években milliárdos vagyon urává lett Mészáros Ágnes.

Mészáros Lőrinc lánya, Mészáros Ágnes és vőlegénye Sopronban, az MKB Aréna elegáns All Star Bowling Clubjában, a szombathelyi futballklub bankettjén jelent meg együtt az utolsó bajnoki mérkőzés után, május 27-én.

Homlok Zsolt a Haladás VSE elnökeként vett részt a rendezvényen, ahol Tóth Miklós ügyvezető igazgató, majd Mészöly Géza vezetőedző értékelte a bajnoki szereplést. Bár az utolsó meccset elvesztették, mindketten gratuláltak a csapat hatodik helyéhez.

A Haladás honlapján közölte a partiról készült képeket.

Házasodni készül Mészáros Lőrinc lánya, konzorciumtárstól jött a vőlegény
Homlok Zsoltnak váratlanul kellett távoznia a Swietelsky Vasúttechnika Kft.-től, de aligha kell aggódunk érte.

 

A 24.hu hétfőn írta meg, hogy Homlok Zsolt, a Swietelsky Vasúttechnika Kft. tavaly ősszel váratlanul eltávolított ügyvezető igazgatója eljegyezte Mészáros Lőrinc lányát. Homlok tavaly szeptemberben szakított az osztrák tulajdonú vasútépítő céggel, amely évente több százmilliós nagyságrendű támogatást ad a szombathelyi csapatnak. Homlok még bukása előtt közel került Felcsúthoz, amikor a vezetése alatt álló Swietelsky Vasúttechnika Kft. kapta meg a felcsúti kisvasút építését.

Homlok a sportklubban betöltött elnöki tisztéről a Swietelskytől való távozása után sem mondott le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik