Belföld

Tömegbaleset a Dózsa György úton – pénzt ajánl a kabriós az áldozatok családjainak

Szörnyű ezt kimondani, de tudomásul kell venni, hogy az élet megy tovább – mondta a Dózsa György úti tömegbaleset egyik érintettje M. Richárd, akit tanúként hallgattak meg a rendőrök.

Természetesen soha nem lesz már ugyanolyan, de hiszem, hogy tenni kell az embernek a dolgát továbbra is. Igen, hiába vetnek meg sokan, de venni fogok egy autót, és amint az egészségem engedi, vezetni is fogok. Az biztos, hogy anyagilag segíteni szeretném az áldozatok családját, még akkor is, ha szerintem nem én okoztam a balesetet. Felkeresni nem fogom őket, mert azt nem tartanám ízlésesnek

– nyilatkozta a Blikknek.

Azt mondja, jelenleg csak segítséggel tud közlekedni és azután, hogy a traumás sokk elmúlik, meg is műtik a bokáját.

Ahogy arról beszámoltunk, a tragédia hétfő délután történt. A körülményekről a rendőrség akkor annyit közölt, hogy két autó karambolozott a Kassák Lajos és a Dózsa György út találkozásánál, és az egyik jármű az ütközés erejétől belerohant a buszmegállóba.  A szemtanúk arról számoltak be, hogy a fehér kabrió nagy sebességgel rohant bele  a másik, éppen kanyarodó Citroën oldalába, amely így a várakozók közé csapódott. A kabrió sofőrje a történtek után több lapnak is nyilatkozott és azt mondta, mérhetetlenül sajnálja, de vétlennek érzi magát, a balesetben nem ő hibázott, a másik kocsinak kellett volna megadnia az elsőbbséget. Boszorkányüldözésről” beszélt. Mint írtuk, a férfi a kecskeméti maffiaper egyik elítéltje.

Olvasói sztorik