Belföld

Harrach Péter helyett fia áll csatasorba

Harrach-Peter(210x140).jpg (Array)
Harrach-Peter(210x140).jpg (Array)
Jövőre a Fidesz–KDNP négy budapesti választókerületben változtathat 2014-es indulói névsorán.

 

 

A Magyar Idők úgy tudja, Gulyás Gergely Fidesz-alelnök, aki először indul egyéniben, Fónagy Jánost váltja a budapesti 3-as választókerületben, a XII. kerületben, ahol Pokorni Zoltán a polgármester és ahol 1990 óta még soha nem tudott nyerni a baloldal.

Pont fordított a helyzet a XIII. kerületben, amely a rendszerváltás óta az MSZP fellegvára. Jövőre a Fidesz–KDNP Harrach Tamás önkormányzati képviselőt (Harrach Péter fiát) indítja feltehetően ismét Hiszékeny Dezső ellen.

Korábban a KDNP frakcióvezetője lapunknak megerősítette, hogy ő viszont nem indul többet egyéni mandátumért. (Harrach Tamás neve egy angyalföldi trafikügyben bukkant fel az azóta bezárt Népszabadságban.)

A Magyar Idők megismétli lapunk korábbi információját, amely szerint Zuglóban Papcsák Ferenc helyett Jelen Tamás állhat rajtvonalhoz az MSZP-s parlamenti képviselő, Tóth Csaba kihívójaként. Jelen Tamás tavaly óta a XIV. kerületben a tulajdonosi és közbeszerzési bizottság tagja.

Az már biztos, hogy Kocsis Máté józsefvárosi polgármester lesz a 6-os választókerület elnöke Vas Imre helyett. Bár erről még nincs döntés, nagy eséllyel ő lehet a Fidesz–KDNP jövő évi egyéni indulója – írja a kormánypárti lap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik