Belföld

Sorozatos ütközések, tömeges karambol a 4-esen

ködös idő balatonlellénél (köd, ködös idő, balatonlelle, )
ködös idő balatonlellénél (köd, ködös idő, balatonlelle, )

Sorozatos ütközések történtek a 4-es főúton hétfő délelőtt a 70-es és a 78-as kilométerszelvények között. Az eddigi adatok szerint a 72-es kilométernél hat kocsi és egy kamion ütközött össze, a 75-ösnél két kamion, a 78-asnál pedig egy autó és egy nyerges vontató. A második helyszínen az egyik sofőr a roncsok közé szorult, őt a tűzoltók szabadítják ki.

A helyszínen a ceglédi és a szolnoki tűzoltók dolgoznak – mondta a 24.hu-nak Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Közben kiderült, a tömegbaleset helyszínéről két embert vittek el a mentők, a kamionos pedig – aki a 75-ös kilométernél a roncsok közé szorult – súlyos állapotban van.

A főúton nagyon rosszak a látási viszonyok a sűrű köd következtében, amely miatt egyébként több megyére is figyelmeztetést adtak ki.  Az Útinform tájékoztatása szerint a rendőrök a 4-es, 40-es és 32-es főúti csomópontban megállították a főváros felé haladókat.

UPDATE: újabb két autó ütközött Cegléd térségében. Az egyik az árokba borult, a másik keresztben állt meg az úton. Ketten könnyebben megsérültek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik