Belföld

A félrekezelt édesanyjáról akart beszélni, de a Tények a berlini terrortámadásról is megkérdezte, ha már ott volt

Somogyiné Varga Ilona édesanyjának mindkét lábát rákgyanúval műtötték meg, pedig egyiket sem kellett volna. A 75 éves nő lánya szerint az orvos ezt szándékosan tette, mert nem kapott hálapénzt, az anya pedig majdnem belehalt a műtétbe. Erről Somogyiné Varga Ilona a Tények keddi adásában beszélt, itt láthatják a képet az adásból:

rak

A Tények mai adása leközölt egy riportot a berlini terrortámadásról is, megszólaltatva egy magyar sérültet. Sőt, megszólaltattak egy másik nőt is, Somogyiné Varga Ilonát, aki a családjával majdnem elment a berlini vásárba, de végül a rossz idő miatt nem mentek el. Itt látható a képkivágás az adásból:

magyar-serult

Igen, jól látják, a két nő ugyanaz, a Tények egy adáson belül hozott le a Berlinben élő nőről egy riportot a félrekezelt édesanyja kapcsán, majd elmondatni a vele, hogy az emberek félnek.

Úgy volt, hogy megyünk mi is az adventi vásárra vasárnap, de mivel rossz idő volt, így nem mentünk. Se vasárnap, se tegnap. Szerencse a szerencsétlenségbe, hogy mi nem vagyunk ott. Van már félelem az emberekben.

– mondta a nő a Tényeknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik