Belföld

Hunvald György bejelentkezett 2019-re

Igen, jól olvassa, a VII. kerület korábbi polgármestere hiába mondta egykor, hogy nem indul újra a választásokon, most újra itt van.

Hunvald György az MSZP 2019-es erzsébetvárosi önkormányzati képviselőjelöltje.

Olyannyira, hogy már a honlap is elkészült, amin Hunvald azt írja,

Sokan azt gondolják, Erzsébetváros volt; én inkább azt szeretem hinni: újra lesz! De hogy ez sikerüljön, mindenkinek hozzá kell járulnia a munkához. Egy napot sem szabad elmulasztanunk, anélkül, hogy a nagy feladaton valamit ne lendítsünk.

És mutatunk egy részt, ami mellett egyszerűen nem szabad elmenni:

erzsebetvaros02

Meg egy másikat is – mintha az oldal még nem lenne teljesen készen. Íme a válasz arra, hogyan csatlakozhatunk a párthoz.

party

2014 júliusában a Kúria jogerősen egy év börtönre ítélte Hunvald Györgyöt kétrendbeli hivatali visszaélés miatt a Gál György volt szabad demokrata önkormányzati politikus és társai ellen indult, erzsébetvárosi ingatlanpanamaként elhíresült büntetőperben. Hunvald György korábban mintegy két és fél évet töltött előzetes letartóztatásban. Az ügy elsőrendű vádlottját, Gál Györgyöt nyolc és fél év börtönre ítélték.

Az első fokú bíróság ítéletét helyben hagyva a Fővárosi Törvényszék szerint nem állapítható meg bűncselekmény, Hunvald Györgyöt felmentették.

Kiemelt kép: erzsebetvaros2019.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik