Belföld

Siralmas idővel indul a hét, figyelmeztetést adtak ki

Hétfőn sok lesz felettünk a felhő, napközben egyre inkább feltámad az északnyugati szél, melyet több helyen viharos lökések is kísérhetnek.
ido
met.hu
Többfelé kell gyenge esőre, záporokra számítani, északkeleten estefelé hózáporok is előfordulhatnak. Hajnalban délnyugaton lehet gyenge fagy, másutt 1-4 fokot mérhetünk. Délután 6-9 fok valószínű. Hidegfronti hatás várható, írja az Időkép.
Kedden túlnyomóan napos, de hideg idő várható. Mindenhol legyengül a szél, csapadékra nem kell számítani. Hajnalban -4, -10 fokig süllyedhet a hőmérséklet és napközben is csupán -2, +3 fokot mérhetünk.

Szerdán napközben északnyugat felől megnövekszik felettünk felhőzet, az esti órákban elszórtan csapadék is kialakulhat. A szél gyenge, mérsékelt lesz. Ismét fagyos lesz a reggel, napközben -1, +4 fok valószínű.

Csütörtökön már több órára kisüthet a nap, hideg, csapadékmentes időjárás várható. A jövő hét további részében napos, száraz, hideg időjárásra van kilátás. Csípősek lesznek a hajnalok és napközben is csak pár fokig emelkedhet a hőmérséklet.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik