Belföld

Elképesztően kínosan viselkedett a rajtakapott Tiborcz a Célpont riportjában

Korábban már belengették, hogy A kastélyok, Pharaon, Tiborcz István háromszöget járja körbe a Hír TV Célpont című műsorának legújabb epizódja. Most viszont le is ment az egész adás.

Már az ajánlóból kiderült, hogy sikerült elkapniuk a miniszterelnök lányának férjét, aki nem volt valami boldog, hogy megtalálták. A riporter megkérdezte Tiborczot, miért fizette ő be Postabank korábbi József nádor téri székháza, a turai Schossberger-kastély és a Városligeti fasori Spitz-villát megszerző cégcsoport anyacégének bejegyzési illetékét,

Tiborcz István pedig teljesen kiakadt, és azzal jött, hogy ő odamegy-e kérdezgetni a riportert a Hír TV székháza elé, hogy van-e férje, vagy nincs.

Mi közük van hozzá? Engem meg az érdekel, hogy van-e férje. Olyan szép.

Ő pedig egy magánember, akit nem lehet ilyenekről kérdezgetni. Tiborcz csak azt felejti el, hogy ő egy olyan magánember, akinek a miniszterelnök lánya a felesége, és a gyereke a miniszterelnök unokája.

Ráadásul Tiborcz látványosan úgy viselkedett, mint akit nagyon csúnyán rajtakapnak valamin. 

Durván zavarba jött és le volt fagyva, látszott, hogy gondolkodik, mit válaszoljon. Ráadásul többször is, ha nem is direktben hazudott, a határán mozgott. Amikor úgy csinált, mintha nem járt volna a kastélyokat megvásárló cégek irodájában, pedig konkrétan lefilmezték az irodában. És amikor elkezdi magyarázni, hogy még egy csomó iroda van az épületben.

A riportban Sallai R. Benedek LMP-s képviselő is beszél, aki szerint Tiborcz azért vette meg a kastélyokat, mert hamarosan újraosztják majd a vadászterületeket, és akik megszerzik őket, azok 20 évre bebetonozzák magukat. Szerinte egy kastély a helyszínen ebben sokat segíthet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik