Belföld

Gyermekotthon lakója lehet a szexuális erőszakkal gyanúsított mentősök áldozata

Budáról riasztották azokat a mentősöket, akik a gyanú szerint molesztáltak egy beteget még november 9-én. A 24.hu úgy tudja, a lány kábult állapotban volt, ezt használták ki. Az eddigi információk szerint simogatták és fogdosták a nemi szervét, illetve próbálták orális szexre kényszeríteni őt. Úgy értesültünk, a gyanúsítottak azt állítják, nem történt közösülés.

A Blikk azt írja, az egyik férfi fiatal kora ellenére hosszú évek óta lelkiismeretesen dolgozott az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Budai Mentőállomásán ápolóként, társa azonban csak néhány napja került szolgálatba. Utóbbi volt az autó sofőrje.

A lap szerint az állítólagos áldozat egy gyermekotthon lakója. Tiltakozott, nem akarta, hogy a mentők kórházba vigyék. A mentő útközben megállt, mert a lánynak hánynia kellett, azt állítja ezután történt az erőszak. A mentősök a Péterfy utcai kórházba vitték, ahol a lány még nem beszélt erről, csak a gyermekotthonban mesélte el, mi történt. Gyámja tett feljelentést.

A mentősofőr ügyvédje így nyilatkozott:

Az egész eseménysor életszerűtlen: a sértett többféleképpen mesélte el, hogy szerinte mi történt vele. Ügyfelem gyerekkori álma volt, hogy mentősként dolgozzon. Soha nem kockáztatta volna, hogy elveszítse munkáját

Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője szerint példátlan a vád, de nem nyilatkozhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik