Belföld

A Lipóti Pékség egyik üzletében aláírásokat gyűjtenek a melegházasság ellen

Egy egészen megdöbbentő fotó került elő a Lipóti Pékség egyik üzletéről. A Szent János Kórház villamosmegállójában található pékség kirakatában készült ez a kép:

lipoti

Nem tudni, miért tették ki ezt az üzletbe, ahogy azt se, hogy ez egy egyedi eset, vagy mostantól, amikor bemegyünk venni egy kiló kenyeret, akkor azt látjuk majd, hogy a család jelentésének meghatározását erőltetik ránk.
A Lipóti Pékséget megkérdeztük arról, hogy

  • tudtak-e erről?
  • mit szólnak ehhez?
  • lesz-e valami következménye?
  • ez csak egy partizánakció, vagy más üzletükben is lehet majd ilyen

Kérdéseinkre hivatalos közleménnyel válaszoltak:

Mi, mint franchise átadó a szóban forgó felhívás Lipóti Pékség mintaboltban történő kihelyezéséről nem tudtunk, és nem is járultunk hozzá. A felhívás tartalmát magunk is bejelentés alapján ismertük meg. Az aláírásra való felszólítás dolgozói kezdeményezés volt, amint az tudomásunkra jutott, mind szóban, mind írásban felszólítottuk a mintabolt tulajdonosát, partnerünket, hogy távolítsa el a felhívást a mintabolt kirakatából.

Ezúton szeretnénk elnézést kéri mindazoktól, akiket a szóban forgó felhívás valamilyen módon megsértett, annak ellenére, hogy a felhívás kihelyezéséről mi, mint központ nem tudtunk.

A mi szakmánk a minőségi élelmiszerkészítés, állásfoglalásunkat kizárólag ezzel kapcsolatban nyilvánítjuk ki, mással kapcsolatban nem, mert egyéb témában nem tartjuk magunkat illetékesnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik