Belföld

Kiss László újabb áldozata: mondta, hogy most be vagyok zárva, meg fog történni a dolog

Hirtelenjében megjelent Kiss László az ajtóban. Nagyon megijedtem, mivel nemhogy bejött, be is kulcsolta az ajtót. Hát akkor abból már csak rájössz, hogy mi az újság, hogy valamit akarnak tőled,

mondta Hámori Magdolna, aki azt állítja, vele is erőszakoskodott Kiss László.

A nő a Tények Extrának azt nyilatkozta, kétség sem férhet ahhoz, hogy mit akart Kiss:

Mondta, hogy most be vagyok zárva, meg fog történni a dolog. Odajött és elkezdett kergetni, mintha fogócskáztunk volna. Kergetett az asztal körül és akkor azt mondtam: ha egy újjal hozzám nyúlsz, elkezdek ordítani, és feljönnek a munkások. Hát persze, hogy nevetett, mert nagy volt a zaj, fúrták az uszodát, hogy hallanák, hogy én ott ordítok?

A nő a történtek után elvesztette bizalmát a férfiakban. Magdolna szerint nem lehet megbocsátani azt, amit Kiss tett. Magdolna azt állítja, Kiss végül nem erőszakolta őt meg, mert amikor a rendőrséggel fenyegetőzött, az edző kiment a szobából.

Soha többet nem ment le az uszodába. A szüleinek és a legjobb barátnőinek is elmesélte a történteket, de Kiss befolyásossága miatt jobbnak látták, ha nem szólnak másnak, nem jelentik fel. Mai fejjel, már máshogy döntene. Azt mondja, soha nem tudna megbocsátani Kissnek. Azért állt ki a nyilvánosság elé, hogy felhívja a szülők figyelmét arra, hogy az ő kislányukkal is történhetnek hasonló borzalmak. Megkönnyebbülést érez, de sajnálja, hogy nem mondta el előbb.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik