Belföld

Putyin propagandistái magukra haragították a magyar szurkolókat

Ha valamikor csendben kellett volna maradniuk, az ma volt. Nem sikerült.

Számos cikk jelent már meg arról, hogy a Kreml jelentős erőket mozgósít, hogy Oroszországon kívül is a számára kedvező irányba terelje a közbeszédet. Vagyis tudassa, hogy az egész világ, de főleg a nyugat hülye, csak ők, meg néhány szomorú diktatúra a helikopter. Az ilyesminek egyébként közepesen nagy vevőközönsége van Magyarországon is.

A szombati izlandi-magyar meccs bírójának köszönhetően azonban érezhetően csökkent a magyarok szeretete az orosz nép iránt, annyira, hogy az egyik propagandaoldal, a Kiállunk Oroszország mellett ezt az üzenetet tette közzé:

Szeretnénk mindenkivel tudatni, amennyiben az “orosz bíró”-val kapcsolatos megjegyzése van, számoljon el 10-ig és gondolja át! Az oldalról azonnali kitiltást nyer az, aki szidja a teljesen korrekt bírót! (Ezzel pont magunkra húzom a társaságot, ám legyen, gondolkodjatok, mielőtt írtok!) Köszönjük!

P.S.: Ketten már nyertek! Borzasztó primitívnek tartom azt, aki ide írja a sérelmeit, mintha mi tehetnénk valamit ellene!

Azóta az oldal posztjait elárasztották a kommentelők, akik bevállalják a nem túl nagy veszteségnek tűnő kitiltást a bíró szidalmazásával, vagyis az orosz propagandisták akkora öngólt lőttek, hogy kitakarják az izlandi válogatottat. A legszalonképesebb megjegyzés még ez:

Engem lehet tiltani!!!!!Gusztustalan volt a bíró!!!ÉS HA EZEN MÚLIK INNENTŐL NEM ÁLLOK KI OROSZORSZÁG MELLETT!!!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik