Belföld

Frontális balesetet szenvedett a szombathelyi polgármester

Frontális autóbalesetben megsérült Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere a sárvári elkerülő úton délután 15 óra 10 perckor – írja a vaol.hu.

Információik szerint a polgármestert szállító autóban négyen utaztak, a sofőr súlyos, a polgármester és a másik két utas könnyebb sérüléseket szenvedett. A baleset másik résztvevője, a másik autó vezetője az ütközés következtében életét vesztette, a mentők nem tudták újraéleszteni. Úgy tudják, hogy a balesetet az okozhatta, hogy a sofőr letért az útpadkára, majd amikor vissza akarta kormányozni az autót, frontálisan ütközött a polgármestert szállító kocsival.

A nyugat.hu cikke szerint a mentők Szombathely polgármesterét, munkatársait és a gépkocsivezetőt kivizsgálásra a Markusovszky kórházba szállították. A portálnak sikerült néhány szót váltania a polgármesterrel, aki éppen dolgozott az autóban, amikor a sofőr felkiáltott, hogy elénk fordul, majd abban a pillanatban ütköztek. Az autóban a polgármesteren és a sofőrön kívül Lakézy Gábor osztályvezető is bent ült, ő a saját lábán szállt be a mentőbe.

A balesethez négy mentőautó és egy mentőhelikopter érkezett.

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik