Belföld

Brutális fotók a 4-es főútról – egy gyerek is meghalt a balesetben

Péntek este Püspökladány közelében egy kisteherautó összeütközött egy személyautóval, amelyben egy család utazott. Egy gyermek a helyszínen életét vesztette.

Vajta Szilvia, a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a két gépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze. A balesetben egy 7 éves kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Két sérültet a mentők kórházba vittek. A legfrissebb hírek szerint egyikük, egy 33 éves nő a kórházban meghalt.

Debrecen, 2016. május 21. Ütközésben összetört kisteherautó a 4-es és 42-es számú fõút keresztezõdésénél, Püspökladány közelében 2016. május 21-én. Éjfél elõtt nem sokkal a furgon összeütközött egy személyautóval. Az autóban egy család utazott, közülük egy 7 éves kislány a helyszínen, míg egy 33 éves nõ a kórházban életét vesztette. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a kisteherautó a szállítólevél alapján egyebek mellett ecetsavat és metanolt szállított, a püspökladányi tűzoltók légzésvédelem mellett hígították a kifolyt anyagokat.

Debrecen, 2016. május 21. Ütközésben összetört személyautó a 4-es és 42-es számú fõút keresztezõdésénél, Püspökladány közelében 2016. május 21-én. Éjfél elõtt nem sokkal az autó összeütközött egy kisteherautóval. A személygépkocsiban egy család utazott, közülük egy 7 éves kislány a helyszínen, míg egy 33 éves nõ a kórházban életét vesztette. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik