Belföld

A vörös szív felbolydul, Molnár Gyula is indul

molnár gyula (molnár gyula)
molnár gyula (molnár gyula)
Méghozzá az MSZP elnöki székéért. Óriási harc lesz ez Tóbiás Józseffel és Szanyi Tiborral.

Molnár Gyula volt XI. kerületi polgármester az ATV Start műsorában bejelentette, hogy ringbe száll a szocialista párt elnöki székéért a júniusi tisztújításon. A cikk szerint Molnár szándékáról már beszélt a megyei elnököknek és a jelenlegi pártelnöknek, a következő órákban pedig hivatalos levelet küld “az érintetteknek”.

Molnár, aki jelenleg önkormányzati képviselő, elmondta azt is, hogy nagyon nehéz volt meghoznia a döntést, mivel nagyon jó barátja a jelenlegi elnöknek, Tóbiás Józsefnek – olvasható az ATV internetes oldalán.

A politikus a következő hetekben be fogja mutatni, mit szeretne másképp csinálni, ennek részeként “belső kakaskodások helyett új alternatívát fog bemutatni” az embereknek. Molnár szerint az elmúlt két hét volt az utóbbi évek legsikeresebb időszaka a szocialista pártnak, “most valóságos töréseket lehetne okozni a kormányzó pártokon”, és kampányát is erre a hangulatra építi, vagyis arra, hogyan lehetne ezt a sikeres két hetet meghosszabbítani.

Tóbiás már korábban jelezte, hogy újraindul az elnökségért. Később Szanyi Tibor, a párt európai parlamenti képviselője is bejelentette, hogy elindítja elnökjelölti kampányát, míg Harangozó Tamás parlamenti frakcióvezető-helyettes egy Origónak adott interjúban közölte, hogy megméretteti magát a pártelnökválasztáson. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik