Belföld

Ismerőse ölte meg Vivient

A fiú szerelmes volt a lányba.

Ismerte gyilkosát az a lány, akinek a holttestét Dabas határában találták meg a hajnali órákban. A 24.hu úgy tudja – az eddigi adatok szerint – a fiú szerelmes volt a lányba, de Vivien nem viszonozta az érzéseit.

A tettes megpróbálta megerőszakolni a lányt, de ő védekezett, így végül ezt nem tudta megtenni. Az áldozaton rajta volt a ruha, bár az több helyen szakadt volt, és a lány testén is sérüléseket, zúzódásokat, karmolásnyomokat találtak.  Vivient gyilkosa megfojtotta.

A lány édesanyja a Velvet.hu-nak azt mondta, Vivien gyerekkora óta ismerte a fiút, sokszor ugyanis ő fuvarozta haza, amikor késő estig szórakozott. „Mindig arra kértem, ha beszáll Bálint kocsijába, írjon egy üzenetet. Most nem írt” – nyilatkozta.

A kakucsi lány a Népligetből szombat hajnalban indult haza.  A rendőrök a fővárosban, Kakucson, illetve a környező településeken is keresték, kutyákat is bevetettek, hogy megtalálják. Végül Dabas határában bukkantak rá a holttestére egy erdős részen. A rendőrség a gyanúsítottról csak annyit közölt, hogy egy 20 éves kakucsi fiú, akit emberölés miatt hallgattak ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik