Belföld

Megtaláltuk a titokzatos állatorvost, aki vicces videókkal okítja a gazdikat

Belicza Bea
Petkó Gergely Ricsi
Belicza Bea, Petkó Gergely Ricsi

2016. 02. 21. 17:36

Az interneten a Zállatorvos csak egy idétlen rajzfilmfigura, akinek küldetése, hogy érthetővé tegye az állatbetegségeket. Sok rajongója sem tudja, valójában ki ő. Mutatjuk!
Korábban a témában:

Ezrek várják a Zállatorvos újabb és újabb videóit, amiből, ahogy ő fogalmaz „egy jól fejlett dinnye is megértheti”, milyen nyavalyái vannak a kutyáknak, macskáknak és mit kell tenni azok ellen. Ha valaki még nem látott volna ilyen kisfilmet, azt kell tudnia, hogy ezek nem csak informatívak, de igen szórakoztatóak is. Nem csak állatbarátoknak.

Simanovszky Zoltán évekig praktizált, van tapasztalata, miben hiányosak a gazdik ismeretei. A videó ötletének megszületése után az sem állította meg, hogy – bevallása szerint – fogalma nem volt, hogy kell videót készíteni és rajzban sem volt erős. Utóbbit cáfoljuk, előbbit meg kitalálta, begyakorolta.  Meggyőzésként itt a videó:

A Zállatorvos eddigi videóin itt lehet nevetni. 

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Pope Francis (2-R) and the head of the Russian Orthodox Church, Patriarch Kirill (R), deliver a joint press conference during a historic meeting in Havana on February 12, 2016. Pope Francis and Russian Orthodox Patriarch Kirill kissed each other and sat down together Friday at Havana airport for the first meeting between their two branches of the church in nearly a thousand years. AFP PHOTO / POOL - Alejandro Ernesto / AFP / POOL / ALEJANDRO ERNESTOEgyházak és vallások egymás között
kerítés (Array)Itt az újabb menekültáradat?