Egy rendőrnő megölte gyermekét, majd végzett magával
Belföld

Gyilkos-öngyilkos rendőrnő: a hirtelen nyomor miatt történhetett a tragédia

24.hu
24.hu

hírmunkás. 2016. 02. 03. 07:24

A rendőrnőt egyik napról a másikra hagyta el gazdag élettársa, aki ugyan egy szép nagy házat hagyott ott a nőre és a kisfiára, de nem tudták kifizetni annak költségét – írja a Blikk.

Szegény nőnek nem volt pénze arra, hogy fenntartsa ezt a hatalmas házat, nem tudta kigazdálkodni a rezsit

– mondta el a Blikknek egy utcabéli.

A lap szerint az utóbbi időben a nő és gyermeke már kimondottan rossz anyagi körülmények között élt, talán ez is közrejátszhatott a tragédiában.

Egy rendőrnő megölte gyermekét, majd végzett magával
MTI / Mihadák Zoltán

Mint azt kedden megírtuk lelőtte gyermekét, majd önmagával is végzett egy rendőrnő a XVIII. kerületi Bartók Béla utcában. A TV2 úgy értesült, hogy a nő férj maga is rendőr, amelynek ellentmond a Blikk legutóbbi információja.

A lap amúgy Végh József kriminálpszichológust is megkérdezte, aki szerint az öngyilkosság helyszíne magánéleti problémákra utal, hiszen az nem a rendőrségen történt. Szerinte a kiterjesztett öngyilkosság arra utal, hogy az anya úgy érezte, hogy gondoskodnia kell gyermekéről, de nem akarta másra hagyni a terhet.

A Bors viszont a TV2-höz hasonlóan szintén úgy tudja, hogy az apa rendőrként, körzeti megbízottként dolgozik. A megtört apát a lap újságírója telefonon érte el, de csak egy mondatot nyilatkozott:

Megromlott a kapcsolatunk az élettársammal.

Nekik az egyik környékbeli azt is elmondta:

Szép család voltak, egy harminc év körüli rendőr házaspár. Tavaly tavasszal költöztek ide, a férfi folyamatosan renoválta, újítgatta a házat. A utcabeliekkel nem nagyon tartották a kapcsolatot.

A lap úgy tudja, hogy az áldozatokra a rendőrnő édesanyja talált rá, két órával a gyilkosság után.

Segítségre van szüksége?

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, van segítség! Hívja a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CHICAGO, IL - AUGUST 13: Four-year-old Leo Griffin leaves a protest against the alt-right movement held to mourn the victims of yesterdays rally in Charlottesville, Virginia on August 13, 2017 in Chicago, Illinois. One person was killed and 19 others were injured in Charlottesville when a car plowed into a group of activists who were preparing to march in opposition to a nearby white nationalists rally. Two police officers were also killed when a helicopter they were using to monitor the rally crashed.   Scott Olson/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.