Belföld

Fegyveresek egy esztergomi dohányboltban – Videóval

A maszkos trió pénzt nem szerzett, a rendőrök keresik őket.

Rablók rontottak be kedden egy esztergomi dohányboltba. Néhány perccel este 9 óra után léptek be az ajtón, fejükön maszkkal, kapucnival, egyiküknél fegyver – vagy egy utánzat – volt.

Az eladó nem ijedt meg tőlük, vagy legalábbis nem annyira, hogy átadja nekik a bevételt, így a három támadó üres kézzel távozott.

A biztonsági kamera rögzítette őket, a felvételt a rendőrség pénteken közzétette, a rablókat ugyanis még keresik:

A kezében fegyvert tartó férfi fiatalos, 175-180 centiméter magas, átlagos testalkatú. Lezser fazonú sötétszürke kabátot és sötét nadrágot, cipőt és kesztyűt viselt. Társa hasonló magasságú, szintén átlagos testalkatú férfi, rajta ugyancsak sötét színű kabát és nadrág, valamint sötét színű sportcipő volt. A harmadik férfi a másik kettőnél néhány centiméterrel alacsonyabb, normál testalkatú. Ő világos felsőt, sötét, oldalán csíkos melegítőnadrágot, világos sportcipőt és kesztyűt viselt.

A három tettes mellett a rendőrök egy negyedik férfit is keresnek, akit tanúként szeretnének meghallgatni a nyomozók. Őt szintén rögzítette az üzlet kamerája. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 20-25 év körüli 175 centiméternél alacsonyabb, átlagos testalkatú, zselézett, sötétbarna hajú férfi jelentkezését a 112-es segélyhívószámon, illetve a 34/517-777-es telefonszámon várja. Ugyanezeken a számokon, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13) tehetnek bejelentést azok, akik információval rendelkeznek a bűncselekménnyel, annak elkövetőivel kapcsolatban.

Olvasói sztorik