Belföld

Megszólalt a gyermekét halálra gázoló apa

G. László teljesen összeomlott a szörnyű baleset miatt: a kocsi holttere miatt nem látta az autó mögé sétáló kisfiát, akit emiatt elütött.

Szerda délután sokkoló tragédia történt Forrón: az egyik falubeli, a 26 éves G. László véletlen halálra gázolta saját kisfiát. A Blikk megszólaltatta a gyászoló apát, aki munkából ért haza, és a dohányboltba akart elmenni kocsival.

Beültem a kocsiba, és tolattam kifelé. Elhaladtam a sövény mellett, és már csak azt láttam, hogy a kisfiam, Zalán fekszik a földön.

Ölbe kapta, a fiú orrából szivárgott a vér, miközben apja mentőért kiáltott. Kocsiba tette a gyereket és a mentő elé száguldott a közeli benzinkútra, oda ment a mentő is. Stabilizálták az állapotát és kórházba vitték a fiút, G.-t pedig elvitték a rendőrök.

Aztán megérkeztek apámék is a rendőrségre, ahol mondták, elvesztettük Zalánt.

Az apa persze magát hibáztatja, bár a család mögötte áll, szerintük nem láthatta az autó mögé lopakodó kisfiút. A fiú még a nagyanyja mellett volt az egyik pillanatban, a következőben meg már a fal mellett kisétált a kocsihoz.

A férfinek elmondhatatlanul hiányzik a kisfiú, aki amúgy imádta az autókat. A család attól fél, nehogy a férfi kárt tegyen magában. Ő és felesége összeroppantak, a tragédia miatt nyugtatókon élnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik