Belföld

Kislánnyal erőszakoskodott a részeg nagyrévi kamasz

A gyerek hiába próbálta ellökni a fiút, ő a karjánál fogva visszahúzta, ölelgette, meg akarta csókolni, fogdosta a mellét és nemi szervét. Közben végig azt hajtogatta a neki,  hogy szereti, imádja.

Tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal elkövetett szexuális erőszak – emiatt áll bíróság elé kedden egy 17 éves fiú, aki aki tavaly húsvétkor erőszakoskodott egy ismerősével, egy mindössze 11 éves kislánnyal. A tinédzser ügyét első fokon a Szolnoki Törvényszék tárgyalta, akkor egy év két hónap, végrehajtásban két évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték. Különös magatartási szabályként pedig előírták neki, hogy köteles magát munkanélküliként regisztrálni a munkaügyi központban, hogy nem fogyaszthat nyilvános helyen szeszes italt, és nem is mutatkozhat ittasan.  Az ügyész a büntetés súlyosítása, míg a vádlott és védője a enyhítés miatt nyújtott be fellebbezést, így került az ügy a Szegedi Ítélőtáblára.

A korábban már büntetett előéletű fiú 2012-ben ismerkedett meg a kislánnyal. Mindketten Nagyréven éltek, ugyanazzal a busszal jártak iskolába, így több alkalommal találkoztak, beszélgettek. A kamasz tudta, hogy a gyerek negyedikbe jár és csak 11 éves.

2014. április 21-én, húsvét hétfőn 12 óra körül  a kislány az utcán összetalálkozott az akkor 16 éves fiúval, aki locsolkodásból tartott hazafelé. Ittas volt. Amikor meglátta a gyereket, leszállt a kerékpárról, odalépett hozzá és azt kérte tőle, hogy puszilja meg háromszor. A kislány ezt határozottan visszautasította, ezért a részeg tinédzser átölelte,  fogdosta, simogatta, többször szájon csókolta. A gyerek továbbra is ellenállt, szabadulni akart az öleléséből és megpróbálta ellökni a fiatalt, de ő a karjánál fogva visszahúzta, ruhán keresztül fogdosta a mellét és a nemi szervét. Eközben végig azt hajtogatta, hogy szereti, imádja, szerelmes belé. A lánnyal volt szintén kiskorú testvére is, végül sikerült elfutniuk.  A közelben lakó nagymamájukhoz rohantak be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik