Belföld

Bréking! Elkapták a menekültekkel gyűlölködő porschést, aki mercedeses – videó

Az esetről itt írtunk bővebben, óriási felháborodást váltott ki a videónk. Az látszik, hogy egy család pici gyerekekkel lemaradt a többiektől, magukban gyalogoltak a leállósávon, amikor két magyar nő felvette őket, majd egy szlovák rendszámú porschésnak elborult az agya.

Később a Demokratikus Koalíció feljelentette az autóst, mint írták, “elvárják a rendőrségtől, hogy kiemelt figyelmet fordítson a menekülteknek segítő magyar embereket halálosan megfenyegető kopasz agresszor kézre kerítéséért”.

A 24.hu úgy tudja, elfogták az autóst, a TEK csapott le rá.

Közben kijött a rendőrség közleménye is, amiben azt írják, hogy a Budaörsi Rendőrkapitánysága Bűnügyi Osztálya folytat eljárást garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Attila 40 éves biatorbágyi lakos ellen.

Itt a rendőrségi videó az elfogásról, kiderült, a férfi Mercedest vezetett:

A Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves férfit. Mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy Sz. Attila fegyverrel rendelkezik, ezért a budaörsi rendőrök a férfi elfogására a Terrorelhárítsi Központ műveleti egységét kérték fel.

Sz. Attilát 2015. szeptember 9-én 13 óra 45 perckor a főváros XII. kerületében elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították. A férfit a rendőrök őrizetbe vették. Elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

Olvasói sztorik