Orbán Balatonvilágoson (Array)
Belföld

Üzemi üdülőt avatott Orbán Viktor Balatonvilágoson

Horváth Balázs
Horváth Balázs

hírszerkesztő. 2015. 05. 28. 11:37

A miniszterelnök a közúti fuvarozók egyesületével tárgyalt majd átadta a Waberer's 100 szobás üdülőjét.

Varga Mihály nemzetgazgasági miniszter részvételével a magyar közúti fuvarozók helyzetéről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök az ágazati érdekképviselet vezetőségével csütörtök reggel Balatonvilágoson – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Wáberer Györgyöt, a Waberer’s International Zrt. elnök-vezérigazgatóját a közelmúltban választotta meg elnöknek a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete. Az szervezet háromezer árufuvarozó és személyszállító vállalkozást képvisel, amelyek több mint 40 ezer haszongépjárművet, az ide tartozó járműállomány felét üzemeltetik, és 60 ezer munkavállalót foglalkoztatnak.

Orbán Balatonvilágoson (Array) 
Fotó: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Kobza Miklós 

A Waberer’s közleménye szerint a miniszterelnök és Wáberer György ünnepség keretében átadták rendeltetésének a cég 100 szobás üdülőjét és rekreációs központját, amit a dolgozók már a napokban birtokukba vesznek. Az eseményen Orbán Viktor beszédet mondott.

A Balaton-parti stranddal rendelkező üdülőt a társaság megvásárolta és egy több éves felújítási programmal korszerűsíti. A fejlesztésekkel együtt a beruházás összköltsége meghaladja az egymilliárd forintot. Évente összesen ezer alkalmazott és családja pihenhet egy-egy hetet kedvezményesen a Waberer’s Club Hotelben, főszezonban.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.