Belföld

A Blikk összehozta Vona Gábort az MSZP jónőjével

vonademeter (Array)
vonademeter (Array)

A Blikk olvasói szerint a radikalizmus dögösebb, mint a környezettudatosság, de a hatalmat még az is elveri. A legjobb nők az MSZP-ben vannak.

“Ez ám az elsöprő ellenzéki győzelem!” Ezzel a mondattal indította a Blikk hétfői száma azt a cikket, amiben a blikk.hu szavazásának végeredményét ismertették. Arról lehetett szavazni, hogy ki a legvonzóbb politikus. A Blikk szerint a szavazás lényege az volt, hogy az olvasóik szerint az ellenzéikek dögösebbek, mint a kormánypártiak. 

 

A nők között 36 százalék szavazott az MSZP-s Demeter Mártára, a férfiak között pedig 29 százalékkal nyert a Jobbik elnöke. Sőt, a nőknél a második Kunhalmi Ágnes lett a második, és a szintén jobbikos Dúró Dóra a harmadik. 

Egyébként azt a lap is megjegyezte, hogy Demeter ugyan toronymagasan nyert, de a férfiaknál szoros volt a nemzeti értelemben vett verseny. A radikális pártelnök épphogy legyőzte a zuglói sármőrt, Karácsony Gergelyt. Orbán Viktor a férfiaknál csak az ötödik helyre volt jó, Áder János pedig a hatodikra. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik