Belföld

Megszólalt Rogánné férje bunkózásáról

Mint azt korábban megírtuk Rogán Antal Facebook-oldalán fakadt ki, miután csütörtökön a Cink.hu szerinte „elképesztően alpári stílusban írt” feleségéről. Akkor azt írta, hogy aki egy nőről így ír, „az egész egyszerűen bunkó.” Mindemellett politikai vonalra is elterelte az ügyet üzenve „a tisztelt főblogger úrnak: ha a drogos cimborájának (a Fidesz-szótárban ez Juhász Pétert jelenti – a szerk.) akar kampányolni a Belvárosban, akkor inkább támadjon engem minden nap. De hagyja békén a feleségemet!”

A lebunkózott „főblogger” Szily László egy bulvárcikket elemezgetve írta, hogy „Bulvárné Cecília azt nyilatkozta magáról, hogy marha jól néz ki”. A cikkben ugyanis arról mesélt Rogán neje, hogy gyakran nézik feleség helyett a politikus lányának.

Mai cikkében aztán az újságíró jelezte, hogy a történetnek Rogán védelmezésének még nem volt vége, ugyanis Rogan-Gaal Cecilia üzenetet küldött neki a Facebookon: „Micsoda egy szar alak vagy, hogy egy édesanyáról ilyet írsz. Felőlem ki is postolhatod” – és valóban Szily így is tett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik