Belföld

Varga Péter is túlteljesített

Több mint 2000 ajánló aláírást adott le az ellenzéki összefogás jelöltje.

Hétfőn Varga Péter, a Csongrád megyei 4-es számú választókerület baloldali képviselőjelöltje is leadta az ajánlóíveit a hódmezővásárhelyi választási irodán. Apátfalva polgármestere 268 íven 2144 aláírást gyűjtött össze. Mint azt portálunkhoz eljutatott nyilatkozatában kiemelte, négyötödét alig 3 nap alatt.

Az ajánló aláírásgyűjtés tapasztalatai azt mutatják, hogy az emberek nagy várakozással tekintenek az április 6-ai választás elé, úgy gondolják, hogy változtatásra van szükség. Az elmúlt időszak elhibázott társadalompolitikája, gazdaságpolitikája olyan súlyos helyzetet idézett elő, amely tovább nem tartható – mondta el Varga Péter képviselőjelölt, aki kampányában többek közt a vidék- valamint a szegénypolitika, az egészségügy, illetve a közoktatás legfontosabb kérdéseire helyezi majd a hangsúlyt.

Varga mellett három név már biztosan ott lesz a szavazólapon. Múlt héten Lázár János adott le több mint 3000 ajánlást, de a jobbikos  Kiss Attila valamint a Munkáspárt jelöltje, Surányi Vivien is összegyűjtötte az induláshoz szükséges aláírásokat. Tóth Ernő, a MIÉP aspiránsa a hétvégén jelezte, szerdán adja le az ajánlóíveit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik