Belföld

Mihez kezdene Deutsch Tamás a lefoglalt kábítószerekkel?

Adják a lefoglalt kábítószereket Deutsch Tamásnak! – ez a Facebook-csoport neve és nem árulnak zsákbamacskát, ez az, aminek látszik. „Azért harcolunk, hogy a Magyarországon lefoglalt kábítószereket adják át Deutsch Tamásnak, a Fidesz EP-képviselőjének” – írják.

Kék-fehér csík

Az egyik első bejegyzésükben pedig azt írják, hogy:

„Igenis adják át az összes lefoglalt kábítószert Deutsch Tamásnak, tényleg csak ő lehet akkora arc, hogy egy futballklub új arculatának központi elemévé a fehér csíkot tegye!!!!” – utalva az MTK új logójára.

Ezen kívül a bejegyzések nagy része a police.hu-ról érkezik, itt ennyi, ott annyi kábítószert foglaltak le, ezeket kéretik odaadni Deutsch Tamásnak. De miért? Vagy miért pont a fideszes EP-képviselőnek? Egyáltalán, mi volt az apropó, amiért valaki úgy döntött, hogy létrehoz egy ilyen csoportot? Számtalan kérdés, de sikerült beszélnünk az oldal tulajdonosával, mekkora megnyugvás.

Kép: Hír24

„Az apropó mindössze annyi volt, hogy folyamatosan ömlenek ránk a hírek a médiákból (ezt azért kijavítjuk médiumokra – a szerk.) a lefoglalt, nagy mennyiségű kábítószerről! Mi azt gondoljuk, ezeket egy felelős magyar politikusra kellene bízni és Dr. Deutsch Tamás már számtalanszor, számtalan különböző területen bizonyította, hogy lehet rá számítani és lehet rá bízni nagy értékű vagyontárgyakat.”

Az ügy, és akit várnak még mellé

Felvetődik a kérdés, hogy maga Deutsch Tamás jelentkezett-e már a csoportnál. A politikus eddig még nem jelentkezett, de „reméljük, majd ő is az ügy mellé áll” – mondták. A cél pedig – mert mindenkinek kell egy távlati cél – az, hogy Deutsch mindezt „fordítsa a magyar nép, a választópolgárok javára, illetve cselekedjen belátása szerint” – írták a Hír24 kérdésére válaszolva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik