Belföld

Utcabálról jött a hír

A Hungária is elmondhatná, de inkább mi írjuk meg, eddig nem volt, de idén lesz. Bulis óévbúcsúztatóra készül a város szilveszterkor Vásárhelyen a sétálóutcán.

A legutóbbi közgyűlésen Gajdán Bálint a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ vezetője arról is beszélt, idén a karácsonyi vásári forgatag kibővül Hódmezővásárhelyen, hiszen utcabál és tűzijáték zárja az év utolsó napját. Három vásárhelyi zenekar és egy sztárvendég is muzsikál majd a Kossuth téren a jégpálya mellett. A Delta Terminál koncertjével kezdődik ötkor az esti program szilveszterkor, majd a Rockefeller ad koncertet. Rockefelleréket  jól ismeri a közönség, városrészi napokon, ünnepeken, gyakorta lépnek fel, a 80-as évek magyar rockzenéi mellett külföldi rock balladákhoz és újabb zenékhez i szívesen nyúlnak.

Őket a Twentees követi, a négy fiatal helyi srác indie-rockot játszik, feldolgozásaik mellett már saját dalaik is vannak. A vásárhelyi banda első kislemeze egyébként december közepén jelenik meg, Kíváncsian várjuk.

11 órától az egyik legnépszerűbb fesztiválzenekar, a Kowalsky meg a Vega ad koncertet, és velük köszönthetik 2014-et a kilátogatók. A Himnusz után tűzijáték, majd hajnal 3-ig utcabál lesz egy DJ rendezésében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik