Belföld

Halálos baleset az M2-esen

M2 halálos baleset (halálos baleset az M 2-es úton)
M2 halálos baleset (halálos baleset az M 2-es úton)

Dunakeszinél történt frontális karambol, egy nő meghalt, hatan megsérültek, köztük 3 gyerek gyerek.

Fél öt után nem sokkal összeütközött két autó az M2-es autóút 21-es kilométerénél. A világosszürke Ford Fusion középkorú vezetője utóbb nem tudta megmondani, miért tért át a szemközti sávba, de az biztos, hogy végzetes pillanat volt. Frontálisan ütközött a Vác felé szabályosan haladó Mercedessel, ami félig az árokba lökte a kocsiját.

Meghalt az asszony

A mentősök már nem tudták megmenteni a mellette ülő 48 éves budapesti nő életét, aki valószínűleg a felesége volt. A férfi és a velük utazó gyermek is többszörös töréseket szenvedett és mindketten sokkos állapotba kerültek.

A Dunakanyar24 helyszínre érkező munkatársa hét mentőautót számolt, tűzoltókra is szükség volt a sérültek kimentéséhez. Az MTI a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletesétől úgy értesült, hogy hat sérültet kellett kórházba szállítani.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese, Valics Dezső a Dunakanyar 24-nek elmondta, hogy három, 10 évnél idősebb gyermek is megsérült, ketten súlyosan.  A három  középkorú felnőtt sérült közül is kettő  súlyos állapotban került kórházba. Elmondta azt is, hogy egy mentőápoló épp arra motorozott, ő azonnal megkezdte a sérültek ellátását.

Teljes útzár

A rendőrség teljes szélességében lezárta az M2-es autóutat, a forgalmat elterelik a 2-es útra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik