Belföld

Mitől híznak politikusaink? Szavazás

Valamiért a pártelnökök egy része azt gondolja, hogy életük során legalább egyszer mindenképp meg kell osztaniuk egy olyan képet rajongóikkal, amelyen esznek. Ezekből a képekből válogattunk. Szavazni is lehet, az anyag végén.

Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a jó magyar lángos promóciáját vállalta, illetve a bajai halászléét. Abban egyelőre még bizonytalanok vagyunk, hogy mennyire volt jó ötlet a lángosos képet kitenni:

Bajnai Gordon, az Együtt-2014 vezetője egy felismerhetetlen étel elfogyasztását dokumentálta legutóbb, és persze ő is posztolt halászléevést.

A sorból nem maradhat ki a miniszterelnök sem, aki előszeretettel tesz ki kolbászt a falára, de nála is volt már levesevés. A harmadik képen egy ismeretlen valamit eszik a miniszterelnök, kommentekben jöhet, hogy mi lehet, amit elfogyasztott. Extraként pedig itt egy link arról, ahogy gyrost burkol Orbán Viktor.

És akkor egy kis friss. Vona talponállóban eszik. Meg asztalnál, vagy gulyáslevest, vagy halászlét.

Ezúttal a kivételek között kell említenünk a DK elnökét, aki evős képet még nem posztolt. Mert ő inkább a főzőseket szereti.

És akkor jöjjön a szavazás!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik