Belföld

Kevesebben maradnak el a rezsi fizetésével?

Rezsicsökkentési fórumra hívták a FIDESZ –KDNP képviselői a lakosokat, de csak azokat, akik aláírták az aláírásgyűjtő íveket. Névre szólóan postázták a meghívókat.

A bejáratnál a betérők aláírásait, adataikat kérték, az ív tetején a további kapcsolattartásra biztatták az adataikat bejegyzőket. A Megyeháza nagyterme zsúfolásig megtelt.

Lendvai Ildikó szelleme
A szocialista politikus asszony nézett az összegyűltekre, igaz csak filmvászonról. A baloldali kormányok bűneit sorolta Font Sándor, országgyűlési képviselő. ( Bohács és B.Nagy csupán köszöntötték a megjelenteket, reményüket fejezték ki, hogy 2014-ben is győzelmet aratnak a szocialisták felett). Fontra hárult a feladat, hogy elmagyarázza az energia szektor privatizációját, annak profitéhes voltát, s a háztartásokra gyakorolt hatását.

Csökken az adósok száma?
Font szerint a statisztikai adatok azt mutatják, hogy csökken a rezsivel tartozók száma, a csökkentésnek köszönhetően kevesebb család marad el a számlák befizetésével. Ha ezt egyesek nem tapasztalják, hívják a Kormányhivatal fogyasztóvédelmi zöld számát – hívta fel a figyelmet Font Sándor – s azon egy élő hang, nem gépi elmondja a teendőket, s felderítik, ha valamelyik szolgáltató nem teljesíti a kormány által hozott jogszabályokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik