Belföld

Napi nemfontos – bal kézzel, önkényesen, nem változnak

Hírek, események az MTI napi előrejelzéséből, amelyekkel csak azért se foglalkozunk!

K. Péter büntetőpere garázdaság vétsége miatt. (A terhelt – a két család közös lakáshasználatából eredő vita miatt – haragos viszonyba került a sértettel, akit a hetivásáron egy alkalommal bal kézzel, közepes erővel ököllel arcon ütött. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.)

Az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottságának energiaügyi albizottsága, valamint a gazdasági és informatikai bizottság energetikai albizottságának együttes ülése.(elmarad)

M. K. Norbert büntetőpere zaklatás vétsége és más bűncselekmény miatt. (A terhelt – aki a hasadásos elmebaj téveszmékkel jellemzett idült formájában szenved – azért, hogy a volt felesége mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, neki sms-üzeneteket küldözgetett, és rendszeresen, hetente 3-4 alkalommal megjelent volt felesége lakásánál, ahol a fejének levágásával, megöléssel és más, személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetésével fenyegette őt.

Pfliegler Péter miskolci alpolgármester és Beke Tibor, a Miskolci Városgazda Kft. stratégiai igazgatója sajtótájékoztatót tart a kft. gépparkja új seprőgépének első munkanapján.

Nyíregyháza. A szocialisták nem változnak címmel sajtótájékoztatót tart Fesztóry Sándor fideszes önkormányzati képviselő.

Az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának autonómia albizottsága ülést tart.

 

E témák nélkülözéséért olvasóinktól ezúton is elnézést kérünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik