Belföld

Unokát, szülőt, nagyszülőt is várnak a szegedi sportnapra

aerobik (aerobik, )
aerobik (aerobik, )

Az idén hetedik alkalommal indult útjára a NIVEA Tour sportkaraván, amely holnap a szegedieknek kínál tartalmas kikapcsolódást.

A Tour programjait különböző sportprogramok és az egészséges életmód megtervezésében jártas szakértők állították össze. Minden helyszínen – így vasárnap Szegeden, a Topolya sori sportcentrumban is – egész napos családi sport-, egészség nappá bővül a program, ahol a gyerekektől kezdve a felnőtteken át a nagyszülőkig mindenki megtalálhatja a neki szóló programot és jól érezheti magát. A Tour Miskolcon indult, és Szeged után Debrecen, Pécs, Győr és zárásként Budapest sportbarátait hívják játékos erőpróbára.

A színes programok délelőtt 10 órától délután 5-ig kínálnak mozgási lehetőséget, de nem csak azoknak, akik régóta sportolnak, hanem azoknak is, akik még csak most szánják el magukat arra, hogy a korábbinál sportosabb életmódra szeretnének átállni. Lesz holnap minden Szegeden, mi szemnek, de leginkább izomnak ingere – tudta meg a Szeged24.

Az alapgyakorlatoktól a legkeményebb fitnesz edzésig számos helyszínen kipróbálhatják erejüket, tudásukat az érdeklődők. A táncok kedvelői belekóstolhatnak a pörgős dance aerobik órák hangulatába. A kevésbé gyorsak, inkább nyújtani és lazítani vágyók kipróbálhatják a jóga illetve a pillates edzéseket. A legújabb fitnesz trendek, mint a Bodyskills, valamint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő órák, úgy mit a Zumba vagy a Kangoo órák is megtalálhatóak lesznek a programban.

A Tour nem feledkezik meg egyik korosztályról sem. A felnőttek mellett a gyerekek is kipróbálhatják erejüket, ha ellátogatnak a helyszínen gyerekprogramokra, és részt vehetnek különféle játékos sportfoglalkozáson is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik