Belföld

Babát vár Pálinger Kati

Gyermekáldás a győri ETO KC kapusánál: Pálinger Kati immár öt hónapos terhes!

Mint arról már korábban a Győr24 is beszámolt, a győri kézilabdacsapat népszerű kapusa visszavonult, ám közel sem azért, mert már nem érezte magát ütöképesnek a sportban. Akkor azt nyilatkozta, hogy családot akar alapítani, s energiáit a jövőben erre a célra fordítja.

Azért vonulok vissza, mert családot szeretnék alapítani, nem feltétlenül egyből a szezon vége után, de a közeljövőben mindenképpen. Be fogok iratkozni egy egyetemre. Még nem döntöttem el, hogy milyen szakra, pedig már nagyon közel van a jelentkezési határidő. Nem a diploma megszerzése a legfőbb célom, hanem hogy olyan tudást szerezzek, amit hasznosítani tudok a jövőben, és mindenképpen olyat tanulnék, ami érdekel” – mondta Kati a Győr24-nek.

A 34 éves sportoló visszavonulását sokan szomorúan vették tudomásul, hiszen Pálinger nem csak kiváló játékos, de a közönség örökös kedvence is.

Soha ne mond, hogy soha! Ennek ellenére én nem látok rá minimális esélyt sem, hogy visszatérjek bármikor” – mondta sportkarrierjéről a 33 éves hálóőr, aki a nemzeti mezt már 2011 nyarán „szögre akasztotta”. „Egyetértek azzal, aki azt mondta, hogy a csúcson kell abbahagyni, ami nagyon nehéz és igazán keveseknek sikerül, de bízom benne, hogy én BL- győztesként fejezhetem be a pályafutásomat

A Blikk úgy tudja, Kati jól viseli a terhességet, s párjával Krass Árpáddal már nagyon várják a kis jövevényt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik