Belföld

Viviért a színészek is összefognak

Mindenki úgy próbál segíteni, ahogy csak tud. Főleg ha egy beteg, fiatal lányról van szó. A győri színészek összefogása példátlan!

Mint ahogy arról portálunk már korábban is beszámolt, januárban kapott agyvérzést Andorka Vivien, a 17 éves, győri lány, aki azóta is gyakorlatilag az ágyhoz van kötve. A csinos tini élete néhány perc alatt 180 fokos fordulatot vett, de néhány barát, jó szándékú ismerős azóta is jótékony akciókkal próbálja segíteni Vivi rehabilitációját. Ebbe a misszióba kapcsolódtak be a Győri Nemzeti Színház művészei is, akik október 10-én, este 19 órai kezdettel gálaestre hívják az érdeklődőket a Pálffy Miklós Kereskedelmi és Szakképző Iskola aulájába, hogy együtt, közösen mindent megtegyenek a lány felépüléséért.

Amikor egy ilyen tragédiáról van szó egy családban, semmi nem számít csak az, hogy minél többet és jobban tudjunk segíteni azon, aki azt elszenvedte. Mindannyian megdöbbentünk amikor hallottuk, hogy Viviennel, ezzel a szép fiatal lánnyal mi történt. Így az ember még fokozottabban felelősséget érez, hogy segítsen, ha lehetőség van rá. Mindannyian boldogan vállaltuk az október 10-i koncertet, hogy az abból befolyt összeget a család rendelkezésére bocsássuk. Mi így tudunk segíteni. Ezért reméljük, hogy minél többen eljönnek, akár Budapestről is” – mondta Tunyogi Bernadett, aki varázslatos hangjával mindig elbűvöli a győri közönséget.

Van egy olyan tudásunk, ami képessé tesz bennünket arra, hogy e nemes célt ilyen formában szolgáljuk. Mi így tudunk segíteni. A kollégáimmal együtt a zenés jótékonysági est teljes bevételét felajánljuk a Vivi műtétjére” – ezt már Venczel-Kovács Zoltán tette hozzá, aki a teátrum művésze, és az est ötletgazdája is egyben.

Közreműködnek:

BERKES GABRIELLA
BEDE-FAZEKAS CSABA
JÁGER ANDRÁS
KRASZNAI TAMÁS
MAHÓ ANDREA
MOLNÁR LÁSZLÓ
MOHÁCSI ATTILA
NAGY BALÁZS
SZIKRA JÓZSEF
POSONYI TAKÁCS LÁSZLÓ
TUNYOGI BERNADETT
VENCZEL-KOVÁCS ZOLTÁN

Jegyinfó: jegyekviviert@gmail.com
Jegyár: 2000 forint

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik