Belföld

Visszatér a nyár, de aztán…

ősz (ősz, falevél, )
ősz (ősz, falevél, )

Egy-két napig még 28 fokos maximumok is lehetnek, pénteken viszont dermesztő lesz a hajnal.

Hétfő hajnalban néhol kialakulhatnak ködfoltok, csapadék az ország nagy részén nem lesz, de az Alföld déli részén egy-egy jelentéktelen zápor esetleg előfordulhat. Éjszaka általában 7 és 12, hétfőn kora délután 23 és 26 fok között valószínű a hőmérséklet.

Kedden délen és keleten elszórva kialakulhat záporeső, másutt többnyire gyengén felhős, napos, száraz idő ígérkezik, kedden és szerdán is 23-28 fokra készülhetünk napközben. Szerda délutántól várhatóan nyugat felől megvastagszik a felhőzet, és egyre többfelé ered el az eső, keleten zivatarok is lehetnek.

Csütörtökön eleinte erősen felhős vagy borult lesz az ég, főként délen és keleten sokfelé várható eső, zápor, de estére mindenütt megszűnik a csapadék. A legmagasabb nappali hőmérséklet ekkor várhatóan 15-20 fok között alakul.

A péntek kimondottan hűvösen indul, reggel 2-8, míg napközben 17-21 fok valószínű. Szombaton az időnként megnövekvő felhőzet mellett sok lesz a napsütés, csapadék nem várható. A leghidegebb órákban 4-9, délután maximum 19-23 fok várható.

Vasárnap változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű, a hőmérséklet 20-25 fokig emelkedhet – olvasható a meteorológiai szolgálat előrejelzésében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik