Belföld

Magas kamatok kamatadó nélkül az AXA-tól (x)

Az AXA TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlájával megtakarításainak értékét kimagasló, garantált kamattal tovább növelheti, sőt akár a kamatadót is megspórolhatja. "); if (!(typeof(_gde_ids) == 'object')) _gde_ids = new Object(); _gde_id = 'id=zUpFLeuXdcspqt7ppoMDZdTaXfY1x7uNz6M7JX8SAbD.b7/stparam=mkorglfrhm/'; _gde_ids[_gde_id] = true; //]]>

“); if (!(typeof(_gde_ids) == ‘object’)) _gde_ids = new Object(); _gde_id = ‘id=zUpFLeuXdcspqt7ppoMDZdTaXfY1x7uNz6M7JX8SAbD.b7/stparam=udgolrgmes/’; _gde_ids[_gde_id] = true; //]]>

Az idén életbe lépő adómódosításokkal létrejött a tartós befektetési szerződés (TBSZ) intézménye. A TBSZ nagy előnye, hogy ha a megtakarításainkhoz legalább ötéves befektetési tartamot választunk, akkor az elért nyereség után nem kell kamatadót fizetnünk. A legalább hároméves, de öt évnél rövidebb idejű megtakarításunk hozama pedig kedvezményesen adózik. A kedvezményes konstrukció igénybevételéhez a szabályozás szerint minimálisan 25 ezer forint kezdő befizetés szükséges.

Az AXA 2010. november 1-jétől a TBSZ konstrukciót ügyfelei számára a TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlával teszi elérhetővé. Ha Ön tehát olyan megtakarítással rendelkezik, amelyhez az elkövetkező 3-5 évben előreláthatóan nem szeretne hozzányúlni, és akár a 20 százalékos kamatadót is szeretné megspórolni, ezt az AXA TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlájával ingyenes számlanyitás és ingyenes számlavezetés mellett megteheti.

Az AXA TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlájával lehetősége van a kamatadót megspórolni úgy, hogy közben pénze az Ön által választott betéti konstrukcióban kimagasló, garantált kamatokkal gyarapodik. A kamatadó mértéke 10% abban az esetben, ha Ön legalább 3 évig, azaz 2013. december 31-ig nem csökkenti TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlája egyenlegét. Teljes kamatadó-mentességet akkor élvezhet, ha 5 évig, azaz 2015. december 31-ig nem vesz ki pénzt TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlájáról.

Az AXA TisztaHaszon Tartós Lekötési Számla nagy előnye, hogy ha a futamidő lejárta előtt mégis szüksége lenne a megtakarítására, Ön a lekötési időszak alatt bármikor hozzáférhet pénzéhez úgy, hogy legalább egyéves megtakarítási időszak után a betétfeltörés esetén is jár kamat. A betétfeltörés azonban a Tartós Befektetési Szerződés megszűnését jelenti, és a kamatadó-kedvezményre nem vagy csak részben lesz jogosult.

A részletekkel, illetve számlanyitással kapcsolatban keresse munkatársainkat az AXA Ügyfélcentrumainkban vagy értékesítési hálózatunk, az AXA Személyes Pénzügyek bármely irodájában.

További információk a www.axabank.hu weboldalon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik