Belföld

Magas kamatok kamatadó nélkül az AXA-tól (x)

Sármány Erika
Sármány Erika

2010. 11. 18. 05:36

Az AXA TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlájával megtakarításainak értékét kimagasló, garantált kamattal tovább növelheti, sőt akár a kamatadót is megspórolhatja. "); if (!(typeof(_gde_ids) == 'object')) _gde_ids = new Object(); _gde_id = 'id=zUpFLeuXdcspqt7ppoMDZdTaXfY1x7uNz6M7JX8SAbD.b7/stparam=mkorglfrhm/'; _gde_ids[_gde_id] = true; //]]>

“); if (!(typeof(_gde_ids) == ‘object’)) _gde_ids = new Object(); _gde_id = ‘id=zUpFLeuXdcspqt7ppoMDZdTaXfY1x7uNz6M7JX8SAbD.b7/stparam=udgolrgmes/’; _gde_ids[_gde_id] = true; //]]>

Az idén életbe lépő adómódosításokkal létrejött a tartós befektetési szerződés (TBSZ) intézménye. A TBSZ nagy előnye, hogy ha a megtakarításainkhoz legalább ötéves befektetési tartamot választunk, akkor az elért nyereség után nem kell kamatadót fizetnünk. A legalább hároméves, de öt évnél rövidebb idejű megtakarításunk hozama pedig kedvezményesen adózik. A kedvezményes konstrukció igénybevételéhez a szabályozás szerint minimálisan 25 ezer forint kezdő befizetés szükséges.

Az AXA 2010. november 1-jétől a TBSZ konstrukciót ügyfelei számára a TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlával teszi elérhetővé. Ha Ön tehát olyan megtakarítással rendelkezik, amelyhez az elkövetkező 3-5 évben előreláthatóan nem szeretne hozzányúlni, és akár a 20 százalékos kamatadót is szeretné megspórolni, ezt az AXA TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlájával ingyenes számlanyitás és ingyenes számlavezetés mellett megteheti.

Az AXA TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlájával lehetősége van a kamatadót megspórolni úgy, hogy közben pénze az Ön által választott betéti konstrukcióban kimagasló, garantált kamatokkal gyarapodik. A kamatadó mértéke 10% abban az esetben, ha Ön legalább 3 évig, azaz 2013. december 31-ig nem csökkenti TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlája egyenlegét. Teljes kamatadó-mentességet akkor élvezhet, ha 5 évig, azaz 2015. december 31-ig nem vesz ki pénzt TisztaHaszon Tartós Lekötési Számlájáról.

Az AXA TisztaHaszon Tartós Lekötési Számla nagy előnye, hogy ha a futamidő lejárta előtt mégis szüksége lenne a megtakarítására, Ön a lekötési időszak alatt bármikor hozzáférhet pénzéhez úgy, hogy legalább egyéves megtakarítási időszak után a betétfeltörés esetén is jár kamat. A betétfeltörés azonban a Tartós Befektetési Szerződés megszűnését jelenti, és a kamatadó-kedvezményre nem vagy csak részben lesz jogosult.

A részletekkel, illetve számlanyitással kapcsolatban keresse munkatársainkat az AXA Ügyfélcentrumainkban vagy értékesítési hálózatunk, az AXA Személyes Pénzügyek bármely irodájában.

További információk a www.axabank.hu weboldalon.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

CHICAGO, IL - AUGUST 13: Four-year-old Leo Griffin leaves a protest against the alt-right movement held to mourn the victims of yesterdays rally in Charlottesville, Virginia on August 13, 2017 in Chicago, Illinois. One person was killed and 19 others were injured in Charlottesville when a car plowed into a group of activists who were preparing to march in opposition to a nearby white nationalists rally. Two police officers were also killed when a helicopter they were using to monitor the rally crashed.   Scott Olson/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.