Belföld

Drámai fordulat jöhet a lelőtt rendőr ügyében

Nem homoszexuális féltékenység, hanem maffiaügyek miatt lőtték le a rendőrt?

Merőben új szál merült föl az Alsóörsön lelőtt rendőr ügyében. A gyilkosságot követő első napokban rendszeresen homoszexuális féltékenységi drámáról írtak, ám ezt később maga a rendőrség is cáfolta, sőt később azt állították, hogy a feltételezett tettes és áldozata valószínűleg nem is ismerték egymást.

A Vasárnapi Blikk értesülései szerint most már maffiakapcsolatok miatt nyomoz a rendőrség az ügyben. A lap úgy tudja, hogy a meggyilkolt rendőr, Gamauf János korábban svájcban dolgozott és ott ismerte meg feltételezett gyilkosát, Szőcs Bálintot. Szőcs állítólag csempészettel foglalkozott Bázelben és ezekről az ügyleteiről szerezhetett tudomást Gamauf János, ezért vált veszélyessé a gyilkosa, gyilkosai számára. A lelőtt rendőr, a lap állítása szerint, nem sokkal a halála előtt halálos fenyegetést kapott. A gyilkosságot megelőző napon egy szórakozóhelyen ismeretlenek azzal fenyegették meg, hogy hamarosan elteszik láb alól.

A rendőrség meg nem erősített információk szerint vizsgálja a lelőtt rendőr és feltételezett gyilkosának szervezett bűnözéssel való kapcsolatát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik