Belföld

Kövér színmagyarázata Gödöllőn

A házelnök szerint nem az a kérdés, miért nem kell szeretni Gémesit.

Nem az a kérdés, miért nem kell szeretni Gémesi Györgyöt, Gödöllő jelenlegi polgármesterét, hanem az, miért jobb a változásra, azaz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjére szavazni ebben a városban – mondta Kövér László házelnök Liptákné Boros Andrea polgármesterjelölt kampánynyitó rendezvényén.

Az Országgyűlés elnöke a gödöllői rendezvényközpontban megjelent érdeklődők előtt szólt arról is, hogy miért van jelentősége egy-egy önkormányzat “színének”. Szerinte sokkal kevesebb súrlódással dolgozhat együtt a kormány és a helyhatóság, ha az utóbbi élére is Fidesz-KDNP színekben indult jelöltet választanak a polgárok október 3-án.

Kövér László hangsúlyozta, hogy a Fidesz-KDNP kormány az egy csónakban lévők közötti közös nyelvre alapozva akarja végigvinni az előző 8 év elhibázott döntései miatt a megsemmisülés felé haladó országban az elengedhetetlen, az emberek közérzetét javító fordulatot.

A működőképesség fenntartása érdekében végzett munka akkor lehet igazán eredményes, ha a helyi önkormányzatok azonosulni tudnak a kabinet szándékaival – indokolta a házelnök, hogy miért nem mindegy a helyhatóságok “színe”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik