Belföld

Jövő héttől új vezérigazgató a Pannon GSM-nél

Ove Fredheim veszi át a Pannon GSM mobil Távközlési Rt. vezérigazgatói posztját 2004. április 1-jén - közölte a társaság pénteken.

Az új vezérigazgató Klaus Holgaard Rasmussent követi a tisztségben. A közlemény szerint a jelenlegi vezérigazgató Dániában, az IC Companys A/S nemzetközi divatcég vezérigazgatójaként folytatja karrierjét.

Ove Fredheim 12 éves tapasztalatot szerzett a Pannon GSM tulajdonosánál, a Telenornál, s több évet töltött a Telenorhoz kapcsolódó nemzetközi társaságoknál. Ove Fredheim jelenleg a Pannon GSM értékesítési és marketing területért felelős vezérigazgató-helyettese.

A közlemény szerint az új vezérigazgató folytatja a Klaus Holgaard Rasmussen által megkezdett munkát annak érdekében, hogy magas színvonalú mobil szolgáltatásokat nyújtson a társaság a magyar lakossági és üzleti ügyfeleknek.

Klaus Holgaard Rasmussen 2002 szeptembere óta tölti be a Pannon GSM vezérigazgatói posztját. A Pannon GSM Magyarország második legnagyobb mobil távközlési társasága, amely 100 százalékban a Telenor tulajdonában áll.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság adatai szerint Magyarországon február végén több mint 8 millió mobil előfizetőt tartottak nyilván, 35,36 százalékuk a Pannon GSM-é volt a második hónap végén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik